Wens: een warm gezellig, maar licht familiehuis. Waar het gehele gezin zich thuis voelt, en een eigen vorm van ontspanning zal vinden. Door middel van het combineren van huidige en nieuwe tinten/materialen ontstaat er een mooi geheel.


 


Met de prachtige tint Purbeck stone 275 van Farrow and Ball Klik om te bekijken op meerdere muren voor rustige warmte. De langste wand gekleurd met Card room green 79 van Farrow and Ball,http://eu.farrow-ball.com die direct kleur aan de woning geeft. In de keuken het Arte behang ” Flamant Les Mémoires”. Klik om te bekijken Geeft net wat extra sfeer aan de strakke keuken, zonder het over de top te zijn. Ervoor een ronde tafel van hout, op de antraciet-kleurige tegels. Eraan 4 stoelen van Normann Copenhagen, ” Herit” . Klik om te bekijken Erboven transparante glazen bollen van Normann Copenhagen, ” AMP”, Klik om te bekijkenmet een grappig groen marmer detail.


 


In de woonkamer een mooie strakke op-maat gemaakte kast. Ervoor een rechte tafel, met stoer licht frame. Eraan 6 strakke eetkamerstoelen ” HAY about a chair ”. Erboven twee luchtige lampen ”Octo” van Secto design.