Iedereen wil zich graag thuis voelen in zijn/haar eigen huis. Voor de juiste balans in uw interieur is een goed plan van essentieel belang.Diensten interieuradvies, ontwerp & styling.

Ieder advies start met een kennismaking. Want welk advies past bij mij? Verschillende mensen, verschillende wensen, & verschillende ruimtes. Ieder project heeft een op maat aanpak dat in overleg met de klant wordt bepaald afhankelijk van de specifieke wensen.

Tijdens dit gesprek bespreken we de behoefte en wensen. Op basis van de informatie die is verkregen tijdens de intake maak ik een voorstel op maat, want elk advies is maatwerk. Deze offerte ontvang je vervolgens via e-mail.            

Het gehele advies wordt na afloop gepresenteerd bij u thuis. De intakegesprekken vinden altijd op lokatie plaats. Dit geeft vaak de huidige sfeer en ruimte goed weer. Ook zijn er vaak meubels die behouden mogen worden. Dit is altijd beter zichtbaar en ook voelbaar dan op foto’s. Ook vinden de eind-presentaties op lokatie plaats.
Klik bovenin bij diensten voor Particulier interieuradvies of Zakelijk interieuradvies  voor verdere informatie.


Interieuradvies

Interieurontwerp

Interieurstyling

Kleuradvies 

Zakelijke advies


Interieuradvies & ontwerp in o.a. Soest, Baarn, Eemnes, Bunschoten Spakenburg, Laren, Blaricum, Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam. Uiteraard zijn andere locaties ook mogelijk.