Ben je op zoek naar een inspirerend & origineel cadeau?

Verras de jarige dan met een interieuradvies cadeaubon. Ook leuk om te geven wanneer iemand een nieuwe woning heeft, of bij gezinsuitbreiding.


Cadeaubon interieuradvies Ristyling
Ben je op zoek naar een inspirerend & origineel cadeau.

INTERIEURADVIES CADEAUBON

De cadeaubon geeft recht op een interieuradvies. We bespreken de interieur vragen en ik geef ter plekke advies. Denk hierbij aan het bepalen van de ideale indeling of aan stijladvies met behulp van onze kleur-, materiaalstalen en foto’s. Het interieuradvies is altijd advies op maat.


Soms voel je je al enorm geholpen als er in één uur wat interieur-vragen zijn beantwoord. Voor uitgebreidere vragen, meerdere ruimtes of stof- en kleurkeuzes kan twee uur, of langer nodig omdat er meerdere vragen zijn. Om zoveel mogelijk uit dit advies te halen, adviseren ik je om alvast zelf wat huiswerk te doen. Denk hierbij aan het maken van een vragenlijst, het zoeken van beelden ( tijdschriften / Pinterest ) en het verzamelen van kleur- en materiaal ideeën. Ook is het fijn om maten of eventueel een plattegrond bij de hand te hebben.

1 uur    interieuradvies     € 70,-  *

2 uur    interieuradvies     € 140,- *

3 uur    interieuradvies     € 210,- *

*exclusief reiskostenvergoeding van € 0,25 per kilometer

Indien de ontvanger van de cadeaubon binnen een straal van 20 km van Soest woont dan is een advies bij je thuis mogelijk. Buiten een straal van 20 km van Soest is alleen een advies vanaf 2 uur mogelijk. ( exclusief reiskostenvergoeding )

Kies de waarde van de cadeaubon & mail mij de bestelling. info@ristyling.com

Ik stuur vervolgens de factuur op, en na de betaling wordt de gepersonaliseerde cadeaubon opgestuurd.

De cadeaubon wordt feestelijk ingepakt en per post naar de ontvanger of naar jou verstuurd. Wil je hem liever zelf uitprinten dan ontvang je de cadeaubon per mail. 


| Interieuradvies | Interieurontwerp | Interieurstyling | Kleuradvies |