Top interieuradvies!

Enorm blij met Rianne van Ristyling, die tijdens de verbouwing van onze jaren 30 woning een interieuradvies heeft gemaakt. Ze luistert en kijkt goed en komt vervolgens met een verrassend en passend advies. Het is iets uit je comfortzone waardoor het verrassend is. Daarnaast is het goed afgestemd op de type woning en de persoonlijkheid van zijn bewoners waardoor het passend is.
Rianne straalt rust & ontspanning uit met een creatieve kwinkslag. Ze is professioneel en heel prettig in de omgang.

 

                                                   — Familie Heitkamp | Soestzuid“Met twee totaal verschillende smaken een nieuwbouw huis inrichten vonden we een enorme uitdaging. Je moet zoveel keuzes maken terwijl je huis alleen nog maar op tekening bestaat. Rianne heeft heel goed geluisterd naar onze individuele smaken en die samen laten vloeien in een prachtig ontwerp. Door de 3d visualisatie hebben we ook echt een goed beeld gekregen hoe alle kleuren en materialen uitkomen in ons nieuwe huis. We kunnen niet wachten om alle mooie plannen in de praktijk uit te gaan voeren.”

 

                                                              Familie Buitendijk | Oosterwold


“Rianne heeft ons geholpen om sfeer in ons moderne huis te brengen. Ze heeft prachtige voorstellen gemaakt voor behang, lampen en raambekleding waar we nog elke dag blij mee zijn. Ze is een zeer prettig persoon die haar voorstellen heel goed kan toelichten.”

 

                               — Familie Woltjer | Soest


“Ik heb Rianne gevraagd mij te helpen bij de aankleding van mijn nieuwe woning. Ik wilde namelijk voorkomen dat het een ‘man-cave’ zou worden. Rianne kwam eerst bij me thuis kijken en heeft erg goed geluisterd naar wat ik wilde. En ook al gaf vooraf gelijk aan dat ze erg druk is, heeft ze ervoor gezorgd dat ik binnen 2 weken mijn gewenste uitwerkingen heb gekregen.

Het resultaat is een huis met een chique en frisse uitstraling!

 

                               — Dhr. Timmer | Soest


“Voor de tweede keer contact met Ristyling opgenomen. De eerste keer was voor een geheel interieur advies.

Rianne zag dat de basis van ons interieur goed was en kwam met een plan waardoor we meer eenheid en rust kregen. Ook heeft ze ons uitgedaagd om zelf een kast te bouwen. Inmiddels 2 jaar geleden en nog steeds een goed advies, waar we veel plezier van hebben. De tweede keer is voor ons nieuwe huis. We hebben Rianne om kleur advies gevraagd en om lekker mee te kunnen sparren. Leuk om te merken dat ze weer goed aanvoelt wat onze smaak is en welke sfeer wij willen creëren. We weten haar te vinden voor ons volgende project.”

               

                             — Familie Zoetemelk | Soest

 

                         


“Als ik Rianne 10 sterren mocht geven had ik dat gedaan! Ze verstaat haar vak, is enthousiast, meedenkend en met haar visie tover je je huis of kantoor om in een prachtige nieuwe omgeving.Wij hebben ons hele huis aangepakt en dat vereist veel keuzes maken en niet altijd kom je er dan met je eigen creativiteit of tijd uit. Ik kreeg er stress van, bang om de verkeerde keuzes te maken. Als je het doet, wil het wel meteen goed doen.

Tijdens onze eerste kennismaking inventariseerde Rianne onze wensen en vanuit ging ze werken aan een plan. Wij kregen een prachtig plan dat bestond uit een plattegrond van ons huis voorzien van de make over zoals zij die in gedachten had. Aan werkelijk alles was gedacht, per kamer de kleuren, opties voor meubels, materialen/stoffen, indeling en een overzicht van alle winkels waar je de desbetreffende materialen allemaal kon aanschaffen. Kortom geen uren zoekwerk, maar overzicht wat je helpt ook sneller keuzes te maken en vooral een goed beeld te krijgen van hoe het allemaal kan worden en wat het gaat kosten.Inmiddels zijn wij helemaal klaar met de verbouwing, ik weet zeker dat het zonder Rianne lang niet zo mooi was geworden. Onwijs veel complimenten gekregen over de inrichting van ons huis , maar het aller belangrijkste is dat ons thuis nu echt een omgeving is geworden waar we blij van worden. Home sweet home!

Rianne is een topper, die ik iedereen zal aanbevelen.”

 

                            — Familie Hoed-Hendriks | Barneveld


“Wij zijn heel blij met het interieuradvies!
Er zijn mooie kleuren gebruikt en er is een goede indeling van onze meubels in de woonkamer en keuken gemaakt. Het is met de aankleding van de accessoires een mooi geheel geworden.
Ook bruikbare tips voor onze gang gekregen, die we ook maar meteen hebben opgeknapt.”
             

                                  -Familie van der Zouwen | Soestdijk