Hi!

Ik ben Rianne van ’t Klooster. Samen met mijn vriend Frank en zoontje James woon ik in Soest. Mijn grootste passie is interieur. Na in Amsterdam de opleiding interieurstyling te hebben gevolgd aan de Akademievoque, ben ik werkzaam gegaan bij verschillende woonwarenhuizen en creatieve interieurstylisten. 

Mijn persoonlijke stijl is eigenlijk wel gemixt te noemen. Een interieur waarin modern, design, vintage, erfstukken en je eigen bijzondere vondsten bij elkaar komen. Een must wat mij betreft is eigenheid & eenheid waardoor een ruimte vertelt wie de bewoners zijn en waarin de bewoners zichzelf herkennen. Mijn liefde voor interieur blijft groeien. Ik besef mij goed dat niet niet voor iedereen geldt.

Daarom help ik je graag een fijn EIGEN thuis te maken. Ristyling helpt met elke losse woonvraag maar ook met het opstellen van een passend interieur voorstel, door een sfeer te creëren die echt bij je past, waar je je happy bij voelt!

Iedereen wil zich graag thuis voelen in zijn/haar eigen huis. Voor de juiste balans in je interieur is een goed plan van essentieel belang. Hieraan kan je je vasthouden in de periode van de uitvoering waardoor je dus voorkomt dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een duidelijk interieuradvies en ontwerp voorkomt tevens impulsieve aankopen, die tot een miskoop kunnen leiden als ze niet bij de rest van het interieur passen. Dit kan te maken met hebben met kleuren, materialen, meubels of verlichting. Of er zitten lastige ruimtes in de woning, waarvan je niet weet hoe deze ingedeeld kunnen worden. Dan is een 3D ontwerp misschien een goed idee, om visueel inzicht te krijgen hoe de ruimte in te delen is. Door de mix van stijlen, mooi vergrijsd kleurgebruik, contrast door gebruik van verschillende materialen, goedkoop en duur in combinatie en oude meubels & design naast elkaar. Het terug laten komen van persoonlijke spullen, geven eigenheid en karakter aan een woning.

Spannend, leefbaar, eigenheid en vooral EENHEID.

Warme groet,

Rianne van ’t KloosterInterieuradvies Soest, Interieuradvies Baarn, Interieuradvies Bunschoten, Interieuradvies Amersfoort


Interieuradvies & ontwerp in o.a. Soest, Baarn, Eemnes, Bunschoten Spakenburg, Laren, Blaricum, Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Amsterdam. Uiteraard zijn andere locaties ook mogelijk.


Interieuradvies

Interieurontwerp

Interieurstyling

Kleuradvies 

Zakelijke advies